Het ontwikkelteam
Een team vol vakdisciplines
Zo’n slimme assistent ontwerpen en maken raakt aan erg veel vakdisciplines. Reden waarom we erg blij zijn dat de volgende partijen deel van ons team uitmaken:
Tilburg University
Tilburg University: afdeling Communication and Cognition; Expertise in gezondheidscommunicatie en digitale ongelijkheid.
“Met behulp van dit onderzoek beogen we samen met de doelgroep zinvolle technologie te ontwikkelen met als doel inclusie en participatie voor kwetsbare doelgroepen te vergroten.”
Christine Liebrecht
Nadine Bol
Hanneke van Heijster
Marjolein Antheunis
Radboud university
Radboud university and medical center: Eerstelijnsgeneeskunde, Academische Werkplaats Sterker op eigen benen. Expertise: Burgerwetenschap & Inclusief onderzoek.
“Met behulp van dit onderzoek zoeken we wetenschappelijke bewijsvoering en onderbouwing voor nut en noodzaak van burgers en ervaringsdeskundigen als co onderzoekers/burger wetenschappers.”
Kirsten Bevelander
Anneke van der Cruijsen
Julia van Calis
Mobile Water
Mobile Water: Expertise in zowel het ontwikkelen van digitale gebruikerservaringen en het toepassen van AI voor het voeren van natuurlijke spraak, spraakdialogen via verschillende digitale media.
“Door kennis te vergaren hoe digitale interacties in de zorgsector kunnen worden toegepast voor de beoogde doelgroep zijn we in staat om de nieuwste digitale technologieën optimaal in te zetten voor de zorgsector.”
SEVA is een initiatief van Mobile Water waarbij gekeken wordt hoe communicatie technologie in bredere zin ingezet kan worden op zorgvragen.
Pim den Uyl
Reframing Studio
Reframing Studio: Expertise op het gebied van participatieve ontwerpprocessen.
“Door inclusief te ontwerpen vanuit de behoefte met en voor mensen met chronische gezondheidsuitdagingen als LVB, autisme en GGZ.”
Emilie Tromp
MEEPlus
MEEPlus: expertise van het sociaal domein vanuit professionals en ervaringsdeskundigen.
“Door actieonderzoek in een multidisciplinair team te verrichten gecombineerd met implementatie in de praktijk met als doel om kwetsbare mensen al dan niet met een beperking MEE te laten doen in de maatschappij.”
Wien Feitz
Christel de Krosse
Michael Muller
Health~Holland en ZonMw
Dit project is mogelijk gemaakt dankzij Health~Holland en ZonMw. Hun financiering is een steun in de rug.
ZonMw en Health-Holland werken samen om creatieve, innovatieve en vooral ook duurzame oplossingen te realiseren voor de maatschappelijke uitdagingen in Gezondheid en Zorg. Dit project sluit aan op de doelstellingen binnen de topsector LSH (Life Sciences & Health), zoals aangewezen door het Nederlandse Ministerie van Economische Zaken. De topsector LSH initieert en stimuleert multidisciplinaire publiek-private samenwerking (PPS) door het aantrekken van financiële middelen en het delen van ‘best practices’. In dit project leveren naast de bijdrage van ZonMw, ook projectpartners een financiële bijdrage aan het project.
Mogelijk gemaakt dankzij
Zo’n slimme assistent ontwerpen en maken raakt aan erg veel vakdisciplines.
Reden waarom we erg blij zijn dat de volgende partijen deel van ons team uitmaken.
Interesse in meer projecten zoals Sensitieve Virtuele Assistent?
Ga naar www.sevazorgtechnologie.nl om meer projecten te bekijken.